4 Comments

 1. Marion

  Lieve schatten
  Wat een prachtige filmbeelden van zeer avontuurlijke momenten. Zo verschrikkelijk stoer ook. Mijn maag , maar ook die van Dick hoor…sloeg bijna om naar misselijkheid van de spanning bij het zien van de beelden,ook toen Bertha even uit beeld was pff… ouders toch he!! Wat een geluk dat dat hotel op die hoogte toch ook maar open was! Ondanks de spanning een heerlijkheid jullie zo op film te zien, met een grote dosis positiviteit als het even iets tegenzit, en de stralende genietende beelden van bijv. de ballon tocht, wat een beleving, schitterend!!
  Zeer toepasselijke muziek erbij gezocht ook klasse werk!!
  We kijken nu al uit naar de volgende film….knuffels Dick en Marion

 2. Lenie en Egbert

  Hé avonturiers,
  Dit filmpje zegt meer dan duizend woorden. We hebben het al twee keer afgespeeld, zo mooi.
  Spannende bergweggetjes weten jullie wel te vinden.
  En dan al die beesten op de weg….fantastisch!
  Knap dat jullie toepasbare muziek hebben gevonden en op het juiste moment hebben afgespeeld (op het moment dat Bertha door de waterstroom rijdt, klinkt de tekst: “Alright”!).

  Op naar het volgende filmpje.

  Liefs uit Bant.

 3. Rob en Caressa

  Broeder en schoonzus, wat een beelden weer zeg. Grappig met die koeien op de weg en ff dat zandpad pakken. Ziet er weer super stoer en vet uit. Ga zo door jongens. Groetjes van ons. ?

 4. Jan Baas

  Lieve mensen met plezier weer naar jullie belevenissen gekeken. Ik blijf het zeggen wat een ongelofelijk avontuur zo saampjes. Fijn ook hoe professioneel jullie alles vastleggen. Kijk uit naar de volgende beelden. Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top